Beauty, Home, Ingrijirea pielii

Tinerețe fără bătrânețe cu Gerovital H3

Bună, dragilor!

Deoarece astăzi este Ziua Națională a României, cu ocazia căreia vă urez la mulți ani, aș dori să ne aducem aminte de români ce au făcut cinste țării noastre. Prima persoana care îmi vine în minte este Ana Aslan. De ce Ana Aslan? Născută în Brăila, în 1897, în ciuda vremurilor în care femeilor le erau puse piedici privind accesul la educație, Ana Aslan a reușit în anul 1922 să absolve Facultatea de Medicină din București, fiind specializată în gerontologie. În anul 1949 devine șeful secției de fiziologie a Institului de Endocrinologie din București, acesta fiind punctul de plecare privind descoperirile sale.

Ana Aslan a rămas în istorie datorită descoperirii vitaminei H3 (în anul 1952) și împreună cu farmacista Elena Polovrăgeanu, în anul 1980, a descoperit produsul geriatric, Aslavital.

Gerovital H3 este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești, alături de Ana Aslan, cea care pornește povestea Gerovitalului. În anul 1967, a fost realizată prima cremă Gerovital H3 în laboratoarele Farmec. Ca o curiozitate, numeroase personalități internaționale au urmat tratamentul cu Gerovital: Marlene Dietrich, Claudia Cardinale, Jacqueline Kennedy, Charile Chaplin, Salvador Dali.

gerovital_h3_acid_hialuronic_2%_fiole_vitamina c_apa_micelara_tratament_farmec

Datorită prețului mic pe care îl au produsele Gerovital, oricine poate folosi produsele cosmetice cu vitamina H3.  Prin acțiunea sa, complexul anti-îmbătrânire Gerovital H3, conținând Acid Hialuronic, Extract de castraveți și Vitamina E, aduce pielea matură cât mai aproape de modul de funcționare al pielii tinere.

Eu am folosit din gama Gerovital H3, fiole cu acid hialuronic 2% și vitamina C, precum și apa micelară cu acid hialuronic și vitamina C.

Este cunoscut faptul că acidul hialuronic este folosit pentru a estompa ridurile și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a tenului. Magia acestui ingredient constă și în abilitatea sa de a reține nivelul optim de hidratare, astfel are capacitatea de reținere a apei în piele mai mare decât are oricare alt ingredient natural sau sintetic. Am folosit fiolele cu acid hialuronic 2% timp de 10 zile și apa micelară în fiecare dimineață cât și seara înainte de culcare.

Mod de utilizare al fiolelor:

  • Fiolele pot fi aplicate zilnic, dimineața și seara, fără întreruperi.
  • Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.
  • Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.
  • Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.
  • Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!
    După absorbţia serului, se aplică crema de întreţinere zilnică.

gerovital_h3_acid_hialuronic_2%_fiole_vitamina c_apa_micelara

Serul se absoarbe rapid în piele, nu lasă urme grase și efectul este destul de vizibil, deși cred că un ten matur ar avea mai multe de câștigat în urma utilizării acestui tratament. După terminarea utilizării celor 10 fiole, tenul meu este mult mai hidratat, luminos și curat. În continuare folosesc apa micelară, pentru că mi se pare foarte bună, la fel ca cea cu flori de mac despre care am vorbit aici.

Pe site-ul www.farmec.ro puteți găsi o gamă variată de produse pentru toate problemele tenului.

La jumătate de secol de la realizarea sa, Gerovital rămâne în continuare o marcă de referinţă în lupta antiîmbătrânire, un produs reinventat, care se adaptează vremurilor, dar păstrează tradiția și valoarea Anei Aslan.

Voi ce  produse cosmetice de la Gerovital folosiți?

With love,

Miss R

16 gânduri despre „Tinerețe fără bătrânețe cu Gerovital H3”

  1. Nu folosesc produse Gerovital, dar fiolele despre care vorbești sună tare bine: acidul hialuronic si vitamina C sunt perfecte pentru a reda tenului suplețea. Datorită faptului că vitamina C este fotosensibilă eu aș folosi serul doar seara. Sau ziua doar cu un SPF mare aplicat peste. Mi-ar fi plăcut să știu care sunt toate ingredientele fiolelor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.