Home, Lifestyle

Elfii lui Moș Crăciun lucrează la FlorăriaMobilă.ro!

Bună, dragilor!

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar atmosfera de sărbătoare plutește în aer. Alături de cadourile alese cu grijă pentru cei dragi și de preparatele gustoase care se vor regăsi pe masă, tabloul trebuie să fie completat cu decorațiunile pentru Crăciun.

Pentru cei aflați în pană de inspirație privind cadourile de Crăciun de anul acesta, fie că vorbim de cadouri pentru familie și prieteni sau chiar pentru partenerii de afaceri, avem o soluție simplă și eficientă: o comandă online pe FlorariaMobila.ro!

Floraria_Mobila_Aranjament_Craciun_165 lei (1)
Un aranjament cu brad, conuri, globuri și beteală este un dar potrivit atât pentru doamne cât și pentru domni indiferent de vârstă. În plus, aranjamentul este încărcat de emoția și spiritul Crăciunului și poate fi personalizat la nivel cromatic. Întrunește, așadar, toate condițiile pentru a fi desemnat cadoul perfect care te scoate din orice încurcătură.

Floraria_Mobila_Flavoured_Christmas_270 lei (3)
Puteți alege și varianta de inspirație americană: o coroniță pe care o puteți amplasa la ușa de la intrare, cu ramuri de brad ornate cu globuri colorate și panglici vesele. Sau, dacă relația cu destinatarul este cu adevărat specială, puteți opta pentru achiziționarea unui brad în ghiveci gata împodobit.

Floraria_Mobila_Coronita_Glam_Christmas_220 lei
Prețurile pentru aceste decorațiuni de Crăciun variază între 80 și 250 de lei.
Cu o experiență de 5 ani pe piața din România, FlorăriaMobilă.ro este furnizorul ideal de aranjamente florale care necesită livrare rapidă. Oferă transport gratuit în București și serviciul de reconfirmare a comenzii prin trimiterea fotografiei cu produsul livrat pentru validare. Stai fără grijă, puteți plăti și cu cardul! Iar la cea de-a treia comandă primiți și un cadou surpriză. În plus, în prețul cadoului este inclusă o felicitare cadou și aveți la dispoziție sugestii de mesaje dacă sunteți în pană de idei pentru urări prin care să îi surprindeți pe destinatarii darului.

Vouă cum vă place să decorați casa de Crăciun?

With love,

Miss R

11 gânduri despre „Elfii lui Moș Crăciun lucrează la FlorăriaMobilă.ro!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.