Beauty, Home, makeup

Eyelinere de la Rimmel London

Bună, dragilor!

Astăzi vreau să vă prezint cinci eyelinere de la Rimmel London care mi-au fost oferite în cadrul evenimentului #SpringBeautyEvent. ❤

Nu sunt adepta eyelinerului în machiajul zilnic, însă uneori îmi place să îl folosesc pentru a crea acel efect de ochi alungit „cat eyes”. Ce caut la un eyeliner? Să se aplice cât mai ușor (am două mâini stângi când vine vorba de aplicarea eyelinerului), să fie foarte pigmentat încât să nu fiu nevoită să îl aplic de două ori și să se usuce rapid pentru a nu se întinde în caz că, clipesc imediat dupa aplicarea sa.

rimmel london gel tus ochi eyeliner

Favoritele mele sunt Glam Eyes și ScandalEyes gel eyeliner. Pentru un machiaj mai dramatic folosesc eyelinerul gel deoarece pensula îmi oferă control asupra liniilor pe care doresc să le trasez. Gelul este waterproof, așa că va trebui un demachiant bifazic pentru îndepărtarea sa. Are o nuanță de negru intens și ține pe pleoapă toată ziua.

rimmel london scandaleyes gel eyeliner

Eyelinerul Glam Eyes este prevăzut cu un aplicator subțire, ce îți oferă un look glamorous cu efort minim. Îmi place să utilizez acest eyeliner deoarece trasez linii foarte fine și precise cu ajutorul său la baza genelor.

eyeliner rimmel london

ScandalEyes Bold este prevăzut la capătul pensulei cu un aplictor circular pentru a oferi un look îndrăzneț. Consider că trebuie să fii puțin mai mult decât începătoare în aplicarea acestui eyeliner pentru a putea manevra cu ușurință acest aplicator. Mi se pare ingenios totuși modul în care este construită pensula.

scandaleyes rimmel london

Eyelinerele Rimmel London Wonder Wing și ScandalEyes precision micro eyeliner sunt tip cariocă, cu un vârf subțire pentru o aplicare precisă de-a lungul liniei și o coadă perfectă în colțul extern al ochiului. Dintre cele două, Wonder Wing mi se pare mai pigmentat, deși aplicarea poate fi puțin mai greoaie din cauza aplicatorului mai gros decât în cazul eyelinerului Precision Micro.

eyeliner rimmel london wingeyeliner rimmel london scandaleyes

Voi ați încercat aceste eyelinere de la Rimmel London? Sunt curioasă care tip de eyeliner vi se potrivește mai mult.

Kisses

Miss R

26 de gânduri despre „Eyelinere de la Rimmel London”

  1. Nu am testat niciodată ceva în genul Scandal Eyes așa că mi-ar plăcea să testez produsul. 😘 Să te bucuri de toate eyelinerele, par geniale!

    Apreciază

  2. Nu am incercat aceste eyelinere. In prezent folosesc un rimel de la rimmel cu care ma impac extraordinar de bine. Voi incerca si aceste produse

    Apreciază

  3. Folosesc eyeliner de fiecare data canda machez pentru ca da un mare plus machajului. Momentan folosesc eyelinerul Glam Eyes de la Rimell care imi place foarte mult si chiara descurc cu aplicarea lui.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.