Beauty, Home, Ingrijirea pielii

Barnangen și tradiția de înfrumusețare nordică

Bună, dragilor

O nouă gamă de produse de îngrijire a apărut în România vara această, și anume Barnangen. Am luat contact cu aceste produse prin intermediul site-ului BUZZStore, unde am fost selectată să le testez. Dacă și tu vrei să te înscrii pentru a avea șanșa să testezi produse, te poți înregistra intrând pe site www.buzzstore.ro.

Produsele Barnangen conțin ingrediente care se regăsesc în Nord, ce ne amintesc de peisajul suedez, luminos, de albastrul mării și de verdele pădurilor, care creează o oază unică pentru plantele rare și variate, plantele și ingredientele nutritive pe care suedezii le-au folosit și au avut încredere de-a lungul timpului.

nutritive midsommar barnangen (1)

Eu am primit spre testare produsele din gama Nutritive pentru piele uscată și foarte uscată.

❤ Gelul de duș Nutritive de la Barnangen asigură o curățare ușoară oferind pielii uscate și foarte uscate o îngrijire relaxantă și confortabilă. Acesta protejează umiditatea naturală a pielii, lăsând pielea suplă și catifelată. Gelul de duș Nutritive conține mur pitic, cel mai popular fruct sălbatic din Laponia și 7% Cold Cream (Cold Cream este o emulsie de apă în lipide, ce include ceara de albine, concepută pentru hidratarea pielii, însă care are proprietatea că va „dispărea” rapid de pe suprafața pielii, fiind absorbită ușor de către aceasta).

❤ Loțiunea de corp Nutritive de la Barnangen prelungește momentul de răsfăț și îngrijire a pielii după utilizarea gelului de duș, aceasta asigurând o îngrijire intensă și un aspect de piele sănătoasă și delicată.

❤ Ulei de corp Midsommar Glow de la Barnangen te răsfață ori de câte ori îl vei aplica pe piele și vei experimenta o hrănire intensă și de lungă durată. Acesta protejează umiditatea pielii, pătrunzând instant în piele și lăsând-o catifelată pentru întreaga zi. Uleiul de corp Midsommar Glow este creat prin îmbinarea uleiului floral cu serumul pe bază de ulei pentru a oferi o senzație mătăsoasă pe piele. Midsommar este ziua în care „soarele stă drept”, fiind cea mai îndrăgită tradiție printre suedezi, deoarece în această zi se sărbătorește venirea verii.

nutritive barnangen gel crema

Îmi plac produsele Barnangen? Cu siguranță DA! Gelul de duș curăță cu delicatețe pielea și îndepărtează impuritățile, crema de corp hidratează pielea în profunzime iar uleiul de corp lasă pielea netedă ca de catifea.

Sunt foarte curioasă să testez și produsele din celelalte game, și anume Sensitive, Caring, Sauna Relax și Glacier Breeze. Produsele Barnangen se pot achiziționa de pe Aoro by Notino, din DM sau din supermarketuri.

Tu ai încercat produsele Barnangen? ❤

With love,

Miss R

 

 

6 gânduri despre „Barnangen și tradiția de înfrumusețare nordică”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.