Fashion, Home

Fii în pas cu moda la București Mall

Bună, dragilor!

Toamna a sosit, iar noi ne pregătim de începerea școlii, facultății sau a serviciului, cum altfel dacă nu cu noi produse vestimentare. Mi-am făcut câteva cumpăraturi de toamnă de la Zara din incinta București Mall, iar în timpul vizitei mele la Mall am dat peste lucruri minunate despre care vreau să vă povestesc.

zara haine

zara reduceri

Sezonul reducerilor a sosit! ❤️ În magazinul Zara am găsit haine reduse cu până la 70%, atât pentru sezonul estival cât și pentru sezonul rece. Un top lejer galben numai bun pentru soarele de afară, l-am luat cu 19,90 lei (față de 60 lei prețul inițial) și un pulover foarte fin cu pietre tip perle atașate la mâneci la prețul de 39,90 lei (față de 100 lei prețul inițial). De asemenea, primele articole vestimentare din colecția de toamna și-au făcut deja apariția în rafturile magazinului Zara ❤️ Cardigan cu fir auriu la prețul de 129,90 lei și pantaloni negri office tip pană la prețul de 119,90 lei au intrat deja în garderoba mea.

promenada mall parere

victor babes promenada mall romania

În incinta București Mall puteți avea parte de un workshop dedicat marilor inventatori români. În perioada 12-13 septembrie în Lounge Area vei afla mai multe despre Victor Babeș, fondatorul microbiologiei, inventatorul penicilinei și al vaccinului împotriva turbării. Până pe data de 30 septembrie puteți participa la aceste workshop-uri în care veți afla multe informații despre mari români și invențiile lor.

promenada mall

Nu cred că există român care să nu știe că anul acesta se împlinesc 100 de ani de România! Cu această ocazie, București Mall îți oferă șanșa să-ți redescoperi țara și să te îndrăgostești definitiv de ea, cu 10.000 lei bani pentru vacanță pentru un circuit de neuitat. Dacă faci cumpărături de minim 150 lei până pe data de 9 septembrie în magazinele din galeriile București Mall sau de minim 300 lei din Media Galaxy sau Mega Image, mergi cu bonul fiscal la Infodesk și te înscrii în concurs pentru marele premiu. În plus, pentru fiecare înscriere valabilă în concurs, câștigi unul din miile de premii garantate din cadrul campaniei.

În luna septembrie, A List Designers Boutique din București Mall readuce în prim plan creațiile designerului Izabela Mandoiu! Și cum 2018 este anul Centenarului Românesc, creațiile Izabelei Mandoiu aduc în prim plan valorile tradiționale, și anume ia românească. Vino și tu să te îndrăgostești de creațiile semnate Izabela Mandoiu la A List Designers Boutique, în București Mall – Lounge Area, între 7 și 30 Septembrie!

Tu unde îți faci cumpărăturile în mod normal? ❤

final

2 gânduri despre „Fii în pas cu moda la București Mall”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.