Beauty, Home, makeup

Ghid complet de pensule

Bună, dragilor

Pensulele de machiaj sunt accesorii extrem de importante care vă pot ușura munca și cu ajutorul lor puteți obține un machiaj perfect. Cu toate acestea, există o mare varietate de pensule cu diferite forme și mărimi de peri care se folosesc cu un anumit scop. Dacă cumpărați un set complet de pensule, este posibil să nu cunoașteți rolul de utilizare a tuturor pensulelor.

Eu am decis să împărtășesc cu voi rolul principalelor pensule pe care trebuie să le aveți neaparat în trusa voastră de makeup pentru un look perfect.

❤ Pensula de pudră este o perie specială pentru produsele pulbere și trebuie să fie o perie groasă, plină cu fibre – fie sintetice, fie naturale – care are versatilitatea de a efectua o multitudine de roluri. Puteți folosi aceeași pensulă și pentru aplicarea bronzerului sau blushului. Această perie de machiaj este omniprezentă în seturile de pensule de machiaj (puteți găsi cu greu un set de machiaj fără ea).

❤ Pensula pentru aplicarea fondului de ten este de obicei plată și mai puțin pufoasă. Aceste perii sunt cele mai bune pentru fondul de ten lichid și alte produse lichide cum ar fi concealerul sau o bază lichidă de machiaj. Pentru a aplica machiajul cu ajutorul unei astfel de perii trebuie să întinzi fondul de ten dar cu mare grijă astfel încât să te asiguri că machiajul este uniform distribuit pe ten și că nu au rămas linii inestetice.

❤ Pensula pentru aplicarea fardului de ochi este o pensulă mică, de obicei subțire, aceasta fiind un instrument excelent și pentru folosirea aplicării primerului. Aceasta pensulă se folosește foarte simplu, se introduce în fard, se îndepărtează excesul de fard de pe pensulă iar apoi se aplică pe pleoapă prin tapotare. Dacă vrei ca fardul să fie și mai pigmentat, este de preferat să umezești înainte puțin pensula și abia apoi să o introduci în fard.

❤ Pensula pentru blending este proiectată pentru amestecarea fardurilor de pe pleoapă dar și pentru finisarea trecerii între culorile de pe pleoapă sau arcadă. Pentru un makeup reușit este esențial să se facă o tranziție a culorilor pentru a preveni marginile dure. Această perie funcționează, de asemenea, și pentru conturul nasului sau pentru a amesteca concealerul cu fondul de ten direct pe ten. Pensula o puteți recunoaște foarte ușor, fiind mai stufoasă decât o pensulă obișnuită de aplicat fardul.

Dacă sunteți în căutarea unui set de pensule ieftine dar care să conțină pensulele esențiale de care aveți nevoie, vă recomand setul de mai jos.

af6ae9f575aa7d7b43ae335e0d8ddf71_1024x1024

final

1 gând despre „Ghid complet de pensule”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.