Beauty, Home, Ingrijirea pielii, Lifestyle

Produse travel size vs Recipiente mini reîncărcabile

Bună, dragilor 🌞

Weekendul acesta urmează să plec în sfârșit într-o binemeritată vacanță, astfel că deja mi-am făcut lista cu ce produse cosmetice și de îngrijire trebuie să iau la mine. Indiferent că pleci cu avionul în afara granițelor țării noastre sau pe plaiurile noastre cu trenul sau mașina proprie, sunt convinsă că nu vrei să iei după tine cantități enorme de produse. În articolul de astăzi vreau să îți arăt cât de ușor poți strecura în bagaj produsele de care ai nevoie, fără a-l îngreuna totuși.

Când vine vorba despre recipiente travel pe care le poți lua în vacanță, există două opțiuni: să cumperi recipiente goale pe care să le încarci cu produsele dorite sau să cumperi deja produsele în variana travel size. Evident, fiecare dintre acestea vin cu anumite avantaje și dezavantaje. Eu prefer totuși ca kitul meu de călătorie să conțină ambele tipuri de produse și îți voi spune de ce.

travel kit calatorie recipiente reincarcabile

🌞 Recipientele reîncărcabile mi se par de real ajutor atunci când brandul tău favorit nu produce produsele și în format travel size. Astfel că poți lua după tine în vacanță orice produs dorești pe care deja îl deții în casă. Eu iau întotdeaună în recipiente de 50 ml, șamponul și balsamul preferat, acestea ajungându-mi pentru 2-3 spălări. Într-un set cu 5 recipiente travel de la Notino am primit și 2 recipiente plate de 20 ml, în care îmi pun crema de zi și crema de noapte, o cantitate îndeajuns de mare pentru câteva zile. Iar partea bună la recipientele reîncărcabile este că le poți folosi în repetate rânduri.

pulverizator reincarcabil parfum

🌞 Folosesc de câțiva ani  sticluțe reîncărcabile și pentru parfum pe care de obicei le găsești în format de 5 ml. Recunosc că mi-am bătut puțin capul cu acest tip de sticluță la început, însă am înțeles apoi cât de facil este modul de încărcare. Sticluța pe fund prezintă o mică deschidere cu supapă. Se scoate dopul parfumului (pulverizatorul) din care vrei să transvazezi lichidul și introduci vârful atașat parfumului în fundul sticluței reîncărcabile. Prin câteva apăsări vei reuși astfel să încarci sticluța. Ușor, nu? 🙂

produse travel notino miniaturi mostre

🌞 Cea mai bună invenție când vine vorba despre produsele travel size, sunt șervețelele demachiante împachetate individual de la Saffee. Nu trebuie să mai stai să iei după tine apa micelară sau demachiantul și dischetele demachiante. Indiferent unde mă duc în vacanță, îmi place să mă răsfăț cu o mască de față sau o mască pentru zona ochilor cum este cea de la Korika SciBeauty care se găsește într-un format foarte mic.

Sunt curioasă, cum îți organizezi mai ușor kitul de călătorie?

final

1 gând despre „Produse travel size vs Recipiente mini reîncărcabile”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.