Beauty, Home, Ingrijirea pielii

Top 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre măștile șervețel

  1. Ce este o mască șervețel?

Măștile șervețel sunt confecționate din materiale textile, având forma feței și sunt înmuiate într-o soluție (ser). Aceste măști sunt diferite de măștile faciale (tip pastă) pe care trebuie să le aplici, să le scoți sau să le adaugi în ser suplimentar, acestea se folosesc în general o dată și sunt ambalate individual, ceea ce le fac rapide, convenabile și ușor de utilizat.

mask-sheet-tratament

  1. Cum folosesc o mască șervețel?

Este foarte usor! Aplică masca pe o față curată, lasă 20-30 de minute și apoi scoate-o! Când ești ocupată și abia ai timp să te odihnești, măștile șervețel sunt grozave, deoarece le poți folosi chiar și atunci când faci curat, gătești, citești sau te uiți la televizor. Lucrul bun este că nu trebuie să te deranjezi să îți speli fața după aplicare!

Măștile șervețel sunt potrivite pentru o singură dimensiune, dar din moment ce fiecare față nu are aceeași dimensiune sau formă, ar fi mai ușor să pornești de pe frunte și să o întinzi ușor în timp ce cobori pe față în timp ce potrivești găurile pentru ochi, nas și gură.

  1. Unde iși au originea măștile șervețel?

Măștile șervețel sau sheet mask au apărut prima data în Japonia și Coreea de Sud, țări cunoscute pentru dedicarea lor privind produsele cosmetice și îngrijirea pielii. Măștile de tip șervețel/sheet mask a schimbat industria frumuseții și câștigă popularitate în SUA și Europa.

sheet mask garnier (2)

  1. Cum funcționează măștile de față tip șervețel?

Există un material îmbibat cu ser concentrat care conține mai multe ingrediente naturale benefice pentru piele, cum ar fi acidul hialuronic și vitamine. Aceste ingrediente sunt în fază lichidă. Șervețelul previne evaporarea rapidă a fazei apoase și prelungește intervalul de timp al ingredientelor necesare pentru a pătrunde adânc în piele. Acest lucru face ca măștile de tip șervețel să depășească efectele aplicării tradiționale de ser, chiar și atunci când sunt aplicate o singură dată.

  1. Ce beneficii au?

Măștile șervețel pentru ten aduc efecte rapide în ceea ce privește îmbunătățirea pielii. Serul este umplut cu diverse vitamine și minerale și nu va usca pielea în comparație cu masca de față de tip pastă. Unele măști șervețel oferă hidratare, altele luminozitate, altele îndepărteaza punctele negre iar altfele au efect de întinerire și ameliorare a ridurilor. Și să nu uităm de faptul că te vei simți răsfățață ca la o sesiune de spa.

  1. Îmi pot permite o mască tip șervețel? De unde o pot achiziționa?

Depinde de cât ești dispusă să oferi și bineînțeles de calitatea măștii pe care o dorești. Prețurile individuale variază între 8 și 100 de lei în funcție de brand. Eu iți recomand Garnier Skin Naturals Moisture+Freshness pentru piele normală și mixtă și Garnier Skin Naturals Moisture+Confort pentru piele uscată spre sensibilă.

sheet mask garnier (1)

  1. Ce ingrediente conține serul?

În funcție de scopul măștilor, serul conține diverse ingrediente utilizate frecvent, cum ar fi aloe vera și vitamina C, dar și altele mai neobișnuite: fi perla, extractul de melc și alge marine.

Tu folosești măști de tip șervețel? ❤

final

Publicitate

4 gânduri despre „Top 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre măștile șervețel”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.